Nem vaniljeis uden ismaskinke
16. december 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Her er opskriften på en lækker og nem vaniljeis, som du kan forberede på ganske få minutter. Isen skal fryse 6-8 timer, før den er klar til desserten, æblekagen eller i den varme kakako.
Bemærk
Frysetid: 6-8 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Blend vaniljebælgen meget fint.
Pisk æggeblommerne med flormelis i 3-4 minutter, til blandingen er tyk og råhvid.
Pisk fløden til skum sammen med vaniljekorn og hakket vaniljebælg. Vend flødeskummet i æggeblandingen.
Kom blandingen i en fryseegnet beholder, og sæt den i fryseren i 6-8 timer eller natten over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk