Nem tiramisu i glas med gin og bær
25. juli 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Helena Priem
Tiramisu laves traditionelt med kaffe og marsala, men denne version indeholder gin og giver en lidt stærkere alkoholsmag, som er et overraskende godt match til de søde bær.
Bemærk
Afkøling: 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk mascarpone, sukker, vaniljekorn og fintrevet citronskal sammen med et piskeris i en skål. Pisk fløden til skum, og vend flødeskummet sammen med mascarponen til en ensartet creme.
Skyl alle bærrene, og skær jordbær i halve eller kvarter.
Skær ladyfingers til, så de passer ned i dine portionsglas. Hæld gin i en flad beholder, og dyp hver ladyfinger i heri én ad gangen. Fordel mascarponecreme, dyppede ladyfingers og friske bær lagvis i glassene. Sæt glassene på køl i 2 timer før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk