Nem tiramisu i glas

6. marts 2023 af .

Foto: Peter Kam

En eminent dessertklassiker, som uden tvivl vil vække begejstring omkring bordet. Heldigvis kan du hurtigt bikse den sammen!

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Lad den friskbryggede kaffe køle af. Bland kaffe, marsala og cognac sammen i en skål.
Flæk vaniljestangen på langs, og skrab vaniljekornene ud. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt med en elpisker. Vend mascarpone i æggesnapsen.
Pisk æggehvider helt stive med en elpisker, og vend dem forsigtigt i mascarponecremen med en dejskraber ad flere omgange.
Bræk ladyfingers i mindre stykker, så de passer til størrelsen på dine portionsglas. Dyp hver ladyfinger i kaffeblandingen, og fordel ladyfingers og mascarponecreme lagvis i 6 portionsglas. Slut af med mascarponecreme på toppen. Sæt glassene på køl i mindst 4 timer.
Sigt et tæt lag kakaopulver over desserterne lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar