Nem stroganoff og kartoffelmos med porrer
11. april 2021
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En hurtig udgave af den klassiske stroganoff med en dejlig kartoffelmos med porrer til. Vælg noget oksekød, der ikke skal stege alt for længe.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler og pastinakker, og skær dem i tern. Rens porrerne, og skær dem i mindre stykker.
Kog kartofler, pastinakker og porrer møre i usaltet vand.
Hæld vandet fra, og mos dem med en gaffel sammen med mælk og smør. Smag til med salt og peber.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Pil og skær skalotteløg og hvidløg i små tern.
Vend oksestrimlerne i paprika, salt og peber.
Brun dem i smør på en (sautere)pande. Tilsæt champignoner, løg og hvidløg, og lad det stege lidt med.
Tilsæt fløde og yoghurt, varm retten igennem, og servér med et drys persille og kartoffelmos med porrer som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste opskrift på bøf stroganoff!
Powered by Froala Editor