Nem spinatlasagne

9. juni 2021 af .

Foto: Skovdal Nordic

Man behøver ikke fylde indkøbskurven med masser af forskellige ingredienser for at kunne trylle en lækker lasagne frem. Har du en pakke frossen spinat i fryseren og kan finde ud af at piske en god sauce sammen, har du de vigtigste elementer til denne lasagne.

Ingredienser

Sådan gør du

Tø spinaten op, og læg den i en sigte. Pres vandet ud af spinaten med en ske.
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet, og pisk smør og mel sammen med et piskeris.
Tilsæt mælken lidt ad gangen, imens du pisker saucen sammen. Tilsæt til sidst bouillon og ost, og vend ostesaucen sammen. Skyl citronen, og riv skallen.
Læg lasagnen sammen. Hæld lidt ostesauce i bunden af formen, og læg et lag lasagneplader. Fordel lidt spinat, lidt sauce og lidt citronskal over pladerne, og læg et nyt lag lasagneplader over. Gentag, og afslut det sidste lag med spinat og ostesauce.
Hak nødderne groft, og drys nødder og rasp over lasagnen. Bag lasagnen i ovnen i ca. 40 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar