Nem rub med chili
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En rub er en tør krydderiblanding, der gnides ind i kødet inden stegning. Her er der brugt varme krydderier, som giver kødet en lidt eksotisk smag, og det kan bruges til alle typer kød og fjerkræ.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløg.
Hak rosmarin.
Knus alle ingredienserne grundigt i en morter, til du får et helt fintmalet krydderipulver.
Gnid kødet med krydderiblandingen, før du steger det på en varm havegrill.
Tip!
Til 6 bøffer går der 1 dl rub.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk