Nem rabarbersaft med skovsyre

14. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker lyserød saft, der smager af sol og sommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberstilkene, og læg dem i en flaske sammen med sukker. Hæld kogende vand over, luk, og ryst godt, til sukkeret er opløst.
Hæld citronsaft i flasken, læg 1 stilk citronsyre ved, og lad saften trække i mindst 1 døgn i køleskabet.
Servér rabarbersaften med citronskiver og knust is.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar