Nem rabarbersaft med skovsyre
14. juni 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lækker lyserød saft, der smager af sol og sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarberstilkene, og læg dem i en flaske sammen med sukker. Hæld kogende vand over, luk, og ryst godt, til sukkeret er opløst.
Hæld citronsaft i flasken, læg 1 stilk citronsyre ved, og lad saften trække i mindst 1 døgn i køleskabet.
Servér rabarbersaften med citronskiver og knust is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores klassiske rabarbersaft