Nem pizza på pitabrød
1. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav en lynhurtig pitabrødspizza, hvor de færdige brød bruges som bunde. Fyldet her består af skinke, tomater og mozzarella, der minder om en klassisk caprese-salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 225° varmluft.
Skær tomaterne og mozzarellaen i skiver.
Fordel dem sammen med skinken oven på pitabrødene.
Bag dem nederst i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet og skinken sprød.
Drys frisk basilikum på, og nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk