Nem pizza på pitabrød

1. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Lav en lynhurtig pitabrødspizza, hvor de færdige brød bruges som bunde. Fyldet her består af skinke, tomater og mozzarella, der minder om en klassisk caprese-salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 225° varmluft.
Skær tomaterne og mozzarellaen i skiver.
Fordel dem sammen med skinken oven på pitabrødene.
Bag dem nederst i ovnen i ca. 8 minutter, til osten er smeltet og skinken sprød.
Drys frisk basilikum på, og nyd straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar