Nem pekingand
14. juni 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: columbus leth
Du behøver ikke at stege en hel and efter kinesiske foreskrifter for at få oplevelsen af pekingand. To andebryster og lidt five spice-krydderi gør også tricket!
Bemærk
Kødet skal trække i 1 time på køkkenbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids små fine tern i andebrysterne på skindsiden. Gnid godt med det grove salt på skindsiden, og lad det trække en time på køkkenbordet.
Fjern alt overskydende salt, og massér five spice-krydderiet ind i både kød og skind.
Læg andebrysterne med skindsiden nedad på en kold stegepande, og varm forsigtigt op. Steg andebrysterne i 8-9 minutter ved mellem varme. Vend dem om, og steg 3-4 minutter på kødsiden. Lad kødet trække i 10 minutter, og skær det i tynde skiver.
Skyl forårsløg og agurk, og skær i tynde strimler. Lun pandekagerne efter anvisningen på pakken, og servér dem med grøntsager, and og hoisinsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk