Nem påskesnaps med pære og salvie

25. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Til påske skal der snaps på bordet, og du kan faktisk lave en hjemmelavet variant, der kun skal trække 2-3 døgn. Drikken kan laves med blot 3 ingredienser!

Bemærk
Trækketid: 3 døgn.

Ingredienser

Udstyr

1 enlitersflaske med skruelåg

Sådan gør du

Del pæren i mindre stykker, og læg dem i et stort sylteglas sammen med salviebladene.
Tilsæt alkoholen, og skru låg på. Lad snapsen trække i 2-3 døgn.
Filtrér den gennem et kaffefilter eller et rent klæde, og hæld snapsen på flaske eller karaffel.
Pære-salvie-smagen passer godt til mange af de lune retter, som hører påsken til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar