Nem påskesnaps med pære og salvie
25. juni 2019
af
Niels Stærup.
Foto: Betina Hastoft
Til påske skal der snaps på bordet, og du kan faktisk lave en hjemmelavet variant, der kun skal trække 2-3 døgn. Drikken kan laves med blot 3 ingredienser!
Bemærk
Trækketid: 3 døgn.
Ingredienser
Udstyr
1 enlitersflaske med skruelåg
Sådan gør du
Del pæren i mindre stykker, og læg dem i et stort sylteglas sammen med salviebladene.
Tilsæt alkoholen, og skru låg på. Lad snapsen trække i 2-3 døgn.
Filtrér den gennem et kaffefilter eller et rent klæde, og hæld snapsen på flaske eller karaffel.
Pære-salvie-smagen passer godt til mange af de lune retter, som hører påsken til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækre påskeæg