Nem og hurtig pizza med svampe
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Du kan nemt lave din egen pizza lynhurtigt med en færdigkøbt dej og lækkert fyld.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 220 grader. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir.
Smør den med et tyndt lag tacosauce, og drys osten over i et jævnt lag.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Fordel dem på osten.
Halvér skinken på langs, og læg skiverne på pizzaen sammen med oliven. Drys med provencekrydderi, chiliflager, salt og peber, og dryp olien over.
Bag pizzaen gylden og sprød i ovnen i ca. 20 minutter. Skær den i stykker, og drys rucolasalat over.
Tip!
Er I meget sultne, skal der laves dobbelt portion. Rester er gode i madpakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk