Nem og hurtig pizza med svampe

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Du kan nemt lave din egen pizza lynhurtigt med en færdigkøbt dej og lækkert fyld.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 220 grader. Rul dejen ud på en bageplade med bagepapir.
Smør den med et tyndt lag tacosauce, og drys osten over i et jævnt lag.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Fordel dem på osten.
Halvér skinken på langs, og læg skiverne på pizzaen sammen med oliven. Drys med provencekrydderi, chiliflager, salt og peber, og dryp olien over.
Bag pizzaen gylden og sprød i ovnen i ca. 20 minutter. Skær den i stykker, og drys rucolasalat over.

Tip!

Er I meget sultne, skal der laves dobbelt portion. Rester er gode i madpakken.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar