Nem Nutella
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
Chokolade, hasselnødder og en smule salt er alt, hvad der skal til for selv at lave det lækreste chokoladesmørepålæg.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist hasselnødderne på en tør pande, til hinderne løsner sig.
Gnid hasselnødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne skilles fra nødderne og kan kasseres (sidder der en smule skal tilbage, gør det ingenting).
Blend nødderne i en foodprocessor, indtil du får en helt glat, cremet nøddesmør.
Tilsæt grofthakket chokolade og salt, og blend igen, indtil chokoladen smelter, og cremen er jævn.
Hæld blandingen i et skoldet syltetøjsglas, og stil den koldt og mørkt.
Tip!
Lys chokolade giver den mest autentiske Nutella-smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk