Nem nudelsalat med mango og squash
18. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Risnudler, friske grøntsager og knasende peanuts er alt, der skal til for at lave en lækker salat. Servér den her salat til svinekød eller kylling, og tag smagsløgene med på tur til Asien.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mango og gulerødder i strimler.
Skær squashen i aflange stykker, og steg den i olie i en pande i 2 minutter.
Kog risnudlerne efter anvisning på pakken.
Bland mango, gulerødder, squash og nudler sammen.
Hak peanuts, og drys peanuts og chiliflager over salaten.
Pisk friskpresset limesaft, sesamolie, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk