Nem nudelsalat med mango og squash

18. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Risnudler, friske grøntsager og knasende peanuts er alt, der skal til for at lave en lækker salat. Servér den her salat til svinekød eller kylling, og tag smagsløgene med på tur til Asien.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær mango og gulerødder i strimler.
Skær squashen i aflange stykker, og steg den i olie i en pande i 2 minutter.
Kog risnudlerne efter anvisning på pakken.
Bland mango, gulerødder, squash og nudler sammen.
Hak peanuts, og drys peanuts og chiliflager over salaten.
Pisk friskpresset limesaft, sesamolie, salt og peber sammen til en dressing, og hæld den over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar