Nem kylling i karry med hakket kylling

23. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

En favorit blandt både børn og voksne. Udskift evt. hvide ris med brune ris, og bland flere grøntsager i saucen, hvis du ønsker flere fibre og vitaminer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
Steg løg, porre, gulerødder og hakket kylling i smør i en gryde i ca. 5 minutter, til kødet er let brunet. Drys karry og mel over, og rør rundt. Tilsæt bouillon, rør rundt i gryden, og bring saucen i kog.
Tilsæt fløde, skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i 5-10 minutter. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Servér kylling i karry med kogte ris, og pynt med æbletern og frisk kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar