Nem kylling i karry med hakket kylling
23. februar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En favorit blandt både børn og voksne. Udskift evt. hvide ris med brune ris, og bland flere grøntsager i saucen, hvis du ønsker flere fibre og vitaminer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
Steg løg, porre, gulerødder og hakket kylling i smør i en gryde i ca. 5 minutter, til kødet er let brunet. Drys karry og mel over, og rør rundt. Tilsæt bouillon, rør rundt i gryden, og bring saucen i kog.
Tilsæt fløde, skru ned til middel varme, og lad saucen småkoge i 5-10 minutter. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Servér kylling i karry med kogte ris, og pynt med æbletern og frisk kørvel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk