Nem konfekt med Rice Krispies
5. december 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde poppede ris og tørret appelsinskal vendt i lys chokolade - uhm!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen, og smelt ⅔ i en skål over vandbad, til temperaturen er cirka 45° (brug et køkkentermometer).
Rør halvdelen af den smeltede chokolade sammen med resten af den hakkede chokolade, så temperaturen når ned på 27°. Tilsæt resten af den smeltede chokolade under omrøring, til temperaturen, når op på 30°, men ikke højere.
Hak den kandiserede appelsinskal fint, og vend den sammen med Rice Krispies.
Sæt massen som små toppe på et stykke bagepapir, og lad dem størkne på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk