Nem konfekt med Rice Krispies

5. december 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde poppede ris og tørret appelsinskal vendt i lys chokolade - uhm!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen, og smelt ⅔ i en skål over vandbad, til temperaturen er cirka 45° (brug et køkkentermometer).
Rør halvdelen af den smeltede chokolade sammen med resten af den hakkede chokolade, så temperaturen når ned på 27°. Tilsæt resten af den smeltede chokolade under omrøring, til temperaturen, når op på 30°, men ikke højere.
Hak den kandiserede appelsinskal fint, og vend den sammen med Rice Krispies.
Sæt massen som små toppe på et stykke bagepapir, og lad dem størkne på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar