Nem kartoffel-porre-suppe
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Verdens nemmeste kartoffel-porre-suppe, for du skal nemlig kun bruge fire ingredienser, udover smør og krydderier.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens porren, og skær den i skiver. Skær hvidløg i skiver. Skræl kartofler, og skær dem i tern.
Steg porre og hvidløg let i smør i en gryde.
Tilsæt kartoffeltern og bouillon. Kog, til kartoffelternene er møre.
Tag gryden fra varmen, og blend suppen med en stavblender direkte i gryden.
Varm suppen igennem, og smag til med salt og peber.
Tip!
Drys suppen med fintsnittet forårsløg og chili, og spis ristet brød med skinke til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk