Nem iskaffe med kondenseret mælk

28. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Det her er den bedste iskaffe med kondenseret mælk, der har en dejlig rund og sød smag. Drikken er supernem at lave og kræver ingen blender.

Ingredienser

Sådan gør du

Fordel kaffeisterningerne i glas.
Hæld kaffe over isterningerne, og rør 1 spsk. kondenseret mælk i hvert glas.
Servér iskaffen på en varm sommerdag. Slurp!

Tip!

Hvis du hellere vil have en iskold kaffeshake med knust is, hælder du bare alle ingredienserne i en blender og kører dem i ca. 1 minut, til isen er findelt. Du kan også tilføje kardemomme eller kanel, hvis du ønsker en anden smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar