Nem iskaffe med kondenseret mælk
28. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Betina Hastoft
Det her er den bedste iskaffe med kondenseret mælk, der har en dejlig rund og sød smag. Drikken er supernem at lave og kræver ingen blender.
Ingredienser
Sådan gør du
Fordel kaffeisterningerne i glas.
Hæld kaffe over isterningerne, og rør 1 spsk. kondenseret mælk i hvert glas.
Servér iskaffen på en varm sommerdag. Slurp!
Tip!
Hvis du hellere vil have en iskold kaffeshake med knust is, hælder du bare alle ingredienserne i en blender og kører dem i ca. 1 minut, til isen er findelt. Du kan også tilføje kardemomme eller kanel, hvis du ønsker en anden smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på klassisk iskaffe eller koreansk dalgona coffee