Nem is med hindbær
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Nyd de røde og søde hindbær i en cremet og smagfuld is, du kan blende sammen på nul komma fem. Servér med en blød lakridsskum.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend hindbær, flormelis og vand sammen, til bærrene er næsten helt blendet ud.
Tilsæt fløde, og blend kortvarigt, til fløden er helt fordelt.
Fordel straks softicen i afkølede glas.
Pisk fløden til flødeskum.
Brug det som topping på isen sammen med et drys af lakridspulver.
Tip!
Lakridspulver kan købes i velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk