Nem hindbærroulade
23. juni 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En roulade tager ingen tid at lave og findes i et utal af populære varianter. Her med friske hindbær i en let dej. Bon appétit!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen, og vend det hurtigt sammen.
Smør dejen ud på et stykke bagepapir i en firkant på ca. 30-40 cm. Bag rouladen ved 225° i 8-10 minutter. Mos imens hindbær.
Vend straks rouladen ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og træk det brugte papir af.
Fordel de mosede hindbær på rouladen, og riv marcipanen ud over.
Rul rouladen sammen på den lange led, og pak den ind i papiret, indtil den skal spises.
Skær i skiver, drys evt. med lidt flormelis blandet med hindbærstøv, og servér.
Tip!
Gem evt. et par friske hindbær, og drys over fadet ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk