Nem gullaschsuppe
25. maj 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Denne nemme gullaschsuppe bliver kun bedre af at simre i længere tid. Så har du tid, kan du lave den klar på forhånd og lade den stå og blive ekstra mør og rund i smagen.
Bemærk
Simretid: 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg.
Skræl kartofler, og skær dem i mundrette bider.
Brun kød i smør og olie. Tilsæt løg, kartofler og presset hvidløg. Steg i et par minutter, og tilsæt så paprika og salt. Rør godt rundt.
Hæld tomatpuré og bouillon i retten, og lad suppen simre under låg i 1 time.
Skær gulerødder i ca. 1 cm brede skiver. Læg dem i suppen, og kog videre i 5 minutter, til det hele er mørt.
Klip purløg over ved servering, og spis suppen med en klat cremefraiche og et stykke godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk