Nem gullaschsuppe

25. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Denne nemme gullaschsuppe bliver kun bedre af at simre i længere tid. Så har du tid, kan du lave den klar på forhånd og lade den stå og blive ekstra mør og rund i smagen.

Bemærk
Simretid: 1 time

Ingredienser

Sådan gør du

Hak løg.
Skræl kartofler, og skær dem i mundrette bider.
Brun kød i smør og olie. Tilsæt løg, kartofler og presset hvidløg. Steg i et par minutter, og tilsæt så paprika og salt. Rør godt rundt.
Hæld tomatpuré og bouillon i retten, og lad suppen simre under låg i 1 time.
Skær gulerødder i ca. 1 cm brede skiver. Læg dem i suppen, og kog videre i 5 minutter, til det hele er mørt.
Klip purløg over ved servering, og spis suppen med en klat cremefraiche og et stykke godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar