Nem grøntsagstærte til frokost

En grøntsagstærte er nem og billig hverdagsmad, som egner sig perfekt til både frokost og aftensmad. Prøv denne lette opskrift på grøntsagstærte med romanescokål og pinjekerner.

Ingredienser

Udstyr

fire små tærteforme eller ovnfaste portionsfade

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i skiver. Steg dem i olie<br /> i ca. 5 minutter, til de er bløde. Skyl og hak persillen.
Del kålen i små buketter, og kog den i ca. 3 minutter. Afkøl den straks i koldt vand, og lad den dryppe af.
Pil hvidløget, og pres det. Pisk hvidløg, æg, fromage frais, mælk, sennep, salt, peber og chili sammen.
Tænd ovnen på 190°. Smør formene. Læg 3-4 buketter kål i hver, drys løg og persille over, og hæld æggemassen på, så det når næsten op til kanten. Drys med pinjekerner.
Bag de små tærter i ovnen på næstnederste rille, til æggemassen er stivnet og let gylden efter 15-20 minutter. Servér tærterne lune eller helt kolde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
18. juni 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar