Nem fletstang med æbler, rosiner og kanel

13. december 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Mangler du mel, æg og timer i døgnet? Tryl en pizzadej fra køledisken om til den lækreste lune fletstang med æble og varme krydderier. Dine gæster vil elske dig!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær æble i små tern, og bland dem med rosiner, kanel og sukker.
Rul pizzadejen ud på en bageplade, og læg æbleblandingen i en lang stribe i midten.
Skær dejen i strimler a 2-3 cm's tykkelse på hver side af fyldet.
Flet strimlerne indover. Pensl med æg, og drys med perlesukker.
Bag fletstangen ved 200° i ca. 25 minutter, til den er gylden og sprød. Servér, mens den stadig er lun.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar