Nem fletstang med æbler, rosiner og kanel
13. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Mangler du mel, æg og timer i døgnet? Tryl en pizzadej fra køledisken om til den lækreste lune fletstang med æble og varme krydderier. Dine gæster vil elske dig!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær æble i små tern, og bland dem med rosiner, kanel og sukker.
Rul pizzadejen ud på en bageplade, og læg æbleblandingen i en lang stribe i midten.
Skær dejen i strimler a 2-3 cm's tykkelse på hver side af fyldet.
Flet strimlerne indover. Pensl med æg, og drys med perlesukker.
Bag fletstangen ved 200° i ca. 25 minutter, til den er gylden og sprød. Servér, mens den stadig er lun.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk