Nem dessert med jordbær og hindbær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Desserten minder lidt om en italiensk tiramisu med ladyfingers og mascarpone, men likøren er skiftet ud med en frisk myntesirup, og hele herligheden er blandet sammen med friske bær.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland sukker og vand i en kasserolle, og kog det i 10-15 minutter, til konsistensen er som tyk sirup. Hak myntebladene fint, og vend dem i siruppen.
Bræk ladyfingers i mindre stykker, og læg dem i en skål. Hæld myntesiruppen over, og lad det trække i 15 minutter, til kagerne er helt bløde.
Pisk æggeblommer og rørsukker hvidt med en elpisker. Rør mascarpone i med en ske. Pisk fløden til skum, og vend den i mascarponecremen.
Mos hindbærrene med en gaffel, og skær jordbærrene i mindre stykker.
Rør bløde ladyfingers, mascarponecreme, hindbær og jordbær sammen med en elpisker, til massen er flot lyserød. Servér desserten i glas.

Tip!

Ladyfingers er sprøde og aflange italienske kager, som kan købes i velassorterede supermarkeder. De kaldes også savoiardi.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar