Nem couscoussalat med grønt
24. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En frisk og fyldig salat med couscous, agurk, peberfrugt og forårsløg. Salaten er nem at bikse sammen og fungerer perfekt til grillmad, på picnic eller i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog couscoussen efter anvisning på pakken, og lad den køle af.
Skyl agurken, halvér den på langs, og skrab kernerne ud. Skær agurken i aflange stave, og skær dem i tern.
Rens peberfrugter og forårsløg, og skær dem i tern. Pil rødløget, og hak det fint.
Vend alle grøntsagerne med couscous, og smag til med friskpresset citronsaft, olivenolie, hakkede krydderurter, salt og peber.
Vend med smulret feta, og servér til f.eks. grillmad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk