Nem chokoladefudge med kaffe og pekannødder
1. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Fudge er simpelt og lækkert! Den her chokoladefudge bliver en sikker vinder til aftenkaffen.
Bemærk
Afkøling: 3 timer.
Ingredienser
Udstyr
en lille bageform eller plastbeholder, 15 x 20 cm
Sådan gør du
Hak chokoladen groft, og hæld den i en stor skål, som kan tåle at komme i mikrobølgeovnen.
Tilsæt kondenseret mælk, smør, instant kaffepulver og salt, og varm blandingen op i mikrobølgeovnen i 1 minut ved højeste effekt.
Rør rundt i den varme masse, så den samler sig.
Rør grofthakkede pekannødder i, og rør kraftigt rundt i massen i 1-2 minutter.
Hæld massen i en lille bageform eller plastbeholder beklædt med bagepapir, og sæt den i køleskabet i mindst 3 timer, til massen er blevet skærefast.
Skær den herefter ud i små, mundrette firkanter.
Tip!
Med denne opskrift får din fudge smag af kaffe, men du kan også prøve dig frem med andre smagsgivere, fx friskpresset appelsinsaft, rom eller likør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på klassisk fudge