Nem chili sin carne med frosne grøntsager
3. maj 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En chiligryde er et oplagt valg, når der skal mindre kød på spisebordet. Denne chili sin carne er ekstra nem, da den er lavet med frosne grøntsager. Servér den med en frisk avocadodip.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløg og hvidløg, og hak det fint. Skyl og hak chili fint.
Steg løg, hvidløg, chili, spidskommen og korianderfrø i olie i en gryde i 2 minutter.
Drys paprika og kakao i gryden. Tilsæt grøntsager, tomat og bønner i gryden, og rør rundt.
Kog ingredienserne i 5 minutter, og smag det til med salt og peber.
Mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Smag det til med friskpresset limesaft, salt og peber.
Servér chilien sammen med cremefraiche, frisk koriander og avocadodip.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk