Nem ærtesuppe

27. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Ærtesuppen er sød og cremet og kan spises til forret, frokostret eller et let aftensmåltid med brød til. Og så skal du kun bruge 6 ingredienser!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil skalotteløget, og skær det i mindre stykker.
Lad løget simre med bouillon under låg i en gryde i 10 minutter.
Tilsæt ærter, og kog 2 minutter.
Blend suppen, til den er grøn og cremet.
Bring suppen i kog, og smag til med salt og peber.
Top med friske ærter og ærteskud, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar