Nem ærtesuppe
27. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Ærtesuppen er sød og cremet og kan spises til forret, frokostret eller et let aftensmåltid med brød til. Og så skal du kun bruge 6 ingredienser!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skalotteløget, og skær det i mindre stykker.
Lad løget simre med bouillon under låg i en gryde i 10 minutter.
Tilsæt ærter, og kog 2 minutter.
Blend suppen, til den er grøn og cremet.
Bring suppen i kog, og smag til med salt og peber.
Top med friske ærter og ærteskud, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk