Nektarinspyd med parmaskinke og basilikum
28. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Frugt og skinke er et godt makkerpar. Lad dem mødes i denne skønne hapser!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér nektarinerne, fjern stenen, og skær dem i både.
Skær skinken igennem på langs, så der er 16 smalle stykker i alt. Vikl skinke omkring en nektarinbåd sammen med et basilikumblad, og stik en lille cocktailpind igennem hver. Anret på et fad, og dryp med balsamicoglace lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: 3 slags pindemadder