Nektarinspyd med parmaskinke og basilikum

28. august 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Frugt og skinke er et godt makkerpar. Lad dem mødes i denne skønne hapser!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og halvér nektarinerne, fjern stenen, og skær dem i både.
Skær skinken igennem på langs, så der er 16 smalle stykker i alt. Vikl skinke omkring en nektarinbåd sammen med et basilikumblad, og stik en lille cocktailpind igennem hver. Anret på et fad, og dryp med balsamicoglace lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar