Nachos med oksekød og guacamole

Mmmm, sprøde nachos med smeltet ost og guacamole er den ultimative fingermad, når du skal kræse om dig selv og dine venner – og så er det dejligt nemt og hurtigt at tilberede.

Nachos med oksekød og guacamole
0-30 min.

(2)

March 7, 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Gode tips til hjemmelavede nachos

Nachos er egentlig en rigtig simpel ret, du kan lave udelukkende af tortillachips og revet ost. Men du kan også tilføje mange andre lækre sager samt servere retten med skønne dips.

Nachos med fyld

I opskriften her laves nachosene med hakket oksekød, og det smager herligt. På den måde bliver retten mere fyldig og kan snildt serveres som aftensmad, hvis den står på ekstra selvforkælelse.

Du kan også skifte oksekødet ud med kylling. Skær 2-3 kyllingebrystfileter ud i mindre stykker, og steg dem på panden på samme måde som oksekødet. Krydderierne går også godt til kyllingen, så dem behøver du ikke at skifte ud.

Dips til nachos

Den klassiske guacamole består af most avocado blandet med hvidløg, salt og peber, og den er et sikkert hit til dine nachos. Skal den være ekstra fyldig, kan du også tilsætte lidt hakkede rødløg, tomater og citronsaft. 

Vil du servere flere dips til dine nachos, er denne klassiske tomatsalsa et rigtig godt bud. Den består af hakkede tomater, chili, løg og lækre krydderier, der giver en god smag til salsaen. 

Måske du også kan li'