Nachos med kylling
31. januar 2023
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
En omgang nachos er nem, hurtig og gør alle i familien glade. Servér retten som aftensmad eller spis den som snack, f.eks. til en god film.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Brun kyllingebrystfileterne på begge sider i olie på en pande. Steg dem færdige ved middel varme i 6-8 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og skær de færdigstegte fileter i mundrette strimler.
Læg et ark bagepapir i ovnens store bradepande. Fordel et lag tortillachips i bradepanden, læg en håndfuld kyllingestrimler over, og drys med revet ost. Fortsæt, indtil al fyldet er brugt, så chipsene ligger i et par lag.
Bag retten i ovnen i 7-10 minutter, til osten er smeltet og gylden. Servér med avocadocreme og tomatsalsa.
Skrab avocadokødet ud med en ske. Pres hvidløget. Mos alle ingredienserne med en gaffel eller kør det i en blender eller foodprocessor, hvis du vil have en helt glat konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Tip!
Prøv også at lægge et par skefulde jalapenos ind imellem lagene af chips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk