Nachos af søde kartofler med majs og pecorino

12. september 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Snaskede nachos lavet af søde kartofler. Servér som hovedret til to personer eller som snack til fire.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver på langs.
Pensl kartoflerne med lidt olie, og grill dem på en varm grill, til de er gyldne og møre. Hvis du bruger låget, går det hurtigere. Krydr med salt.
Træk bladene af majskolberne, pensl dem med lidt olie, og grill dem på den varme grill, til de er møre. Krydr med salt.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Riv osten. Hak koriander og jalapenos groft, og skær oliven i skiver.
Skær majskernerne af kolberne.
Anret de søde kartofler på et fad eller 4 små tallerkner. Top med majs, tomater, revet ost, koriander, jalapenos og oliven. Servér straks med cremefraiche, limebåde og salsa.

Tip!

Guacamole er også en oplagt makker til disse nachos, hvis du har lyst til lidt ekstra dyppelse og friskhed.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar