Nacho-bowl med rejer og avocado

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Et lækkert og farverigt måltid bestående af hjemmelavede nachos, store rejer, cremet avocado og babymajs. Alt det bedste i én skål!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Del tortillaerne i 4 eller 8 dele alt efter størrelse. Vend dem med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
Fjern tarmstrengen på rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i kvarte.
Skyl babymajs, og skær dem over på langs. Skyl og pluk salaterne.
Varm en (grill)pande op, og steg rejer, avocado og babymajs i 1-2 minutter på hver side.
Fordel de sprøde nachos i skåle sammen med salat, rejer, avocado, majs og jalapenos. Servér med salsa, cremefraiche og frisk koriander.

Tip!

Hjemmelavede nachos indeholder langt mindre fedt end de færdigkøbte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar