Nacho-bowl med rejer og avocado
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Et lækkert og farverigt måltid bestående af hjemmelavede nachos, store rejer, cremet avocado og babymajs. Alt det bedste i én skål!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Del tortillaerne i 4 eller 8 dele alt efter størrelse. Vend dem med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
Fjern tarmstrengen på rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i kvarte.
Skyl babymajs, og skær dem over på langs. Skyl og pluk salaterne.
Varm en (grill)pande op, og steg rejer, avocado og babymajs i 1-2 minutter på hver side.
Fordel de sprøde nachos i skåle sammen med salat, rejer, avocado, majs og jalapenos. Servér med salsa, cremefraiche og frisk koriander.
Tip!
Hjemmelavede nachos indeholder langt mindre fedt end de færdigkøbte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på Buddha Bowl