Nacho-bowl med rejer og avocado

Et lækkert og farverigt måltid bestående af hjemmelavede nachos, store rejer, cremet avocado og babymajs. Alt det bedste i én skål!

Nacho-bowl med rejer og avocado
0-30 min.

(1)

16. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
majstortillaer
6
olivenolie
3 spsk.
store rejer
350 g
avocadoer
2
babymajs
8
hjertesalater
2
syltede jalapenos
100 g
tomatsalsa
2 dl
cremefraiche 18 %
2 dl
frisk koriander
1 håndfulde

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Del tortillaerne i 4 eller 8 dele alt efter størrelse. Vend dem med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
Fjern tarmstrengen på rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i kvarte.
Skyl babymajs, og skær dem over på langs. Skyl og pluk salaterne.
Varm en (grill)pande op, og steg rejer, avocado og babymajs i 1-2 minutter på hver side.
Fordel de sprøde nachos i skåle sammen med salat, rejer, avocado, majs og jalapenos. Servér med salsa, cremefraiche og frisk koriander.

Tip!

Hjemmelavede nachos indeholder langt mindre fedt end de færdigkøbte.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'