Nacho-bowl med rejer og avocado
Et lækkert og farverigt måltid bestående af hjemmelavede nachos, store rejer, cremet avocado og babymajs. Alt det bedste i én skål!

0-30 min.
(1)
16. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- majstortillaer
- 6
- olivenolie
- 3 spsk.
- store rejer
- 350 g
- avocadoer
- 2
- babymajs
- 8
- hjertesalater
- 2
- syltede jalapenos
- 100 g
- tomatsalsa
- 2 dl
- cremefraiche 18 %
- 2 dl
- frisk koriander
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Del tortillaerne i 4 eller 8 dele alt efter størrelse. Vend dem med olie, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter, til de har taget farve og er blevet sprøde.
Fjern tarmstrengen på rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i kvarte.
Skyl babymajs, og skær dem over på langs. Skyl og pluk salaterne.
Varm en (grill)pande op, og steg rejer, avocado og babymajs i 1-2 minutter på hver side.
Fordel de sprøde nachos i skåle sammen med salat, rejer, avocado, majs og jalapenos. Servér med salsa, cremefraiche og frisk koriander.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Lækker opskrift på Buddha Bowl