Naanburger med kartoffelbåde og myntedressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Joachim Wichmann, Wichmann + Bendtsen Photography
Der er intet bedre end en god burger. Denne variant smager af karry og er skøn sammen med sprøde kartoffelbåde og frisk myntedressing.
Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør det hakkede kød sammen med karrypasta, knust hvidløg og yoghurt. Krydr godt salt og peber. Form kødet til aflange bøffer, der passer i størrelse til naanbrødene.
Opvarm en pande med olie, og brun karrybøfferne godt på begge sider. Skru ned for varmen, og steg bøfferne færdige i 3-4 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200º. Skyl kartoflerne, og skær dem i store både. Fordel dem i et ovnfad, drys med spidskommen, salt og peber, og dryp med olie.
Sæt fadet i ovnen på øverste rille, og steg kartoffelbådene i ca. 30 minutter, til de er gyldne, sprøde og møre.
Rør yoghurt sammen med mynte, salt og peber.
Skyl hjertesalaten, og bræk den i grove stykker. Skyl tomater og agurk, og skær dem i skiver.
Lun naanbrødene. Smør dem med mynteyoghurt, og top dem med salat, tomat, agurk og karrybøf. Læg en ekstra skefuld myntedressing på toppen, pynt med koriander, og server straks med kartoffelbåde.
Tip!
Naanbrød er let krydrede, indiske brød. De fås i supermarkedets almindelige brødafdeling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk