Naanbrødspizza med svampe og ricotta
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Supernem pizza, der blot bages på naanbrød, så du ikke skal stå fingrene i en pizzadej.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Snit hvidløget fint, og steg det på en pande i olie. Krydr med salt og peber.
Smør naanbrødet med ricottaost, og fordel svampestykkerrne derpå. Hak persillen, og riv parmesanen. Drys det oven på svampene.
Bag naanbrødet ved 220° i ca. 10 minutter, indtil det er gyldent.
Skær naanbrødet i 6 stykker, og servér dem på et lille fad.
Tip!
Du kan også bage naanbrødet kun med ricotta og anrette det med røget laks i skiver og hakkede krydderurter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk