Naanbrødspizza med svampe og ricotta

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Supernem pizza, der blot bages på naanbrød, så du ikke skal stå fingrene i en pizzadej.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i mindre stykker.
Snit hvidløget fint, og steg det på en pande i olie. Krydr med salt og peber.
Smør naanbrødet med ricottaost, og fordel svampestykkerrne derpå. Hak persillen, og riv parmesanen. Drys det oven på svampene.
Bag naanbrødet ved 220° i ca. 10 minutter, indtil det er gyldent.
Skær naanbrødet i 6 stykker, og servér dem på et lille fad.

Tip!

Du kan også bage naanbrødet kun med ricotta og anrette det med røget laks i skiver og hakkede krydderurter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar