Naanbrød med pesto, kartofler og skinke
19. november 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Her er lidt af en snydetærte eller -pizza. Bunden består af naanbrød, så du kan koncentrere dig om den delikate topping, der består af pesto, kartofler og skinke.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend basilikummen i en foodprocessor eller minihakker med olie, pinjekerner, salt og peber.
Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem køle af, og skær dem i skiver.
Tænd ovnen på 200°. Smør pestoen på naanbrødene, og fordel kartoffelskiverne ovenpå.
Bag brødene i ovnen i 10 minutter, så de lige akurat bliver varme og let sprøde.
Servering: Anret parmaskinken oven på tærterne, drys med sesamfrø og nyd.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk