Naanbrød med pesto, kartofler og skinke

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Her er lidt af en snydetærte eller -pizza. Bunden består af naanbrød, så du kan koncentrere dig om den delikate topping, der består af pesto, kartofler og skinke.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend basilikummen i en foodprocessor eller minihakker med olie, pinjekerner, salt og peber.
Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem køle af, og skær dem i skiver.
Tænd ovnen på 200°. Smør pestoen på naanbrødene, og fordel kartoffelskiverne ovenpå.
Bag brødene i ovnen i 10 minutter, så de lige akurat bliver varme og let sprøde.
Servering: Anret parmaskinken oven på tærterne, drys med sesamfrø og nyd.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar