Naan-pizza med hvidløgsolie, spinat og svampe

1. april 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Du kan lave lynhurtige pizzaer ved at bruge indiske naanbrød som pizzabunde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 215° varmluft. Læg naanbrødene på to bageplader med bagepapir.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med olie i en skål. Pensl naanbrødene med hvidløgsolien.
Skyl og tør spinatbladene. Rens champignonerne. Pluk mozzarellakuglerne i mindre stykker.
Fordel spinat, champignoner og mozzarella på naanbrødene, og krydr med salt og peber.
Bag naanpizzaerne i ovnen i 8-10 minutter, til mozzarellaen er smeltet og let gylden. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar