Naan-pizza med hvidløgsolie, spinat og svampe
1. april 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Du kan lave lynhurtige pizzaer ved at bruge indiske naanbrød som pizzabunde.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 215° varmluft. Læg naanbrødene på to bageplader med bagepapir.
Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med olie i en skål. Pensl naanbrødene med hvidløgsolien.
Skyl og tør spinatbladene. Rens champignonerne. Pluk mozzarellakuglerne i mindre stykker.
Fordel spinat, champignoner og mozzarella på naanbrødene, og krydr med salt og peber.
Bag naanpizzaerne i ovnen i 8-10 minutter, til mozzarellaen er smeltet og let gylden. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk