Mysliboller – lækker opskrift på hjemmebag

12. juli 2018 af .

Foto: AOP

Få opskriften på rustikke mysliboller, som snildt kan bruges på morgenbordet eller som et dejligt mellemmåltid. Bollerne smager fantastisk og er rigtig nemme at lave!

Ingredienser

Udstyr

muffinforme

Sådan gør du

Opløs gæren i lunet vand, og kom olie, salt, valnødder, hasselnøddeflager, havregryn, rosiner og græskarkerner i.
Rør til sidst begge slags mel i, og sæt dejen til at hæve ved stuetemperatur i 40 minutter.
Kom bollerne i smurte muffinforme, og lad dem efterhæve i 15-20 minutter.
Bag bollerne ved 200° varmluft i ca. 20-25 minutter, eller til de er gennembagte.
Vend dem ud af formen, og bag dem evt. i yderligere 3-5 minutter med bunden i vejret. Spis dem lune eller kolde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Lav din egen mysli: Honningristet mysli på panden

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar