Mysliboller – lækker opskrift på hjemmebag
12. juli 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Få opskriften på rustikke mysliboller, som snildt kan bruges på morgenbordet eller som et dejligt mellemmåltid. Bollerne smager fantastisk og er rigtig nemme at lave!
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Opløs gæren i lunet vand, og kom olie, salt, valnødder, hasselnøddeflager, havregryn, rosiner og græskarkerner i.
Rør til sidst begge slags mel i, og sæt dejen til at hæve ved stuetemperatur i 40 minutter.
Kom bollerne i smurte muffinforme, og lad dem efterhæve i 15-20 minutter.
Bag bollerne ved 200° varmluft i ca. 20-25 minutter, eller til de er gennembagte.
Vend dem ud af formen, og bag dem evt. i yderligere 3-5 minutter med bunden i vejret. Spis dem lune eller kolde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Lav din egen mysli: Honningristet mysli på panden