Myslibarer på fire måder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En knasende sprød og sej myslibar er den ultimative eftermiddagssnack, når trætheden eller lækkersulten melder sig. Forkæl børnene med en myslibar i madpakken, og tag selv en med i tasken! Her får du ikke kun en opskrift på grunddejen, men også til fire forskellige varianter.

Bemærk
Ovntid: Ca. 25 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smør, farin og honning i en gryde ved svag varme. Hæld havregrynene i en skål, og rør den smeltede smørblanding i.
Tænd ovnen på 180º. Beklæd en lille bradepande (20 x 25 cm) med bagepapir, og fordel dejen i formen.
Bag dejen i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl, og skær ud i 10-12 passende stykker.
Smelt chokoladen over vandbad. Dyp myslibarerne i chokoladen, og drys straks med kokosmel.
Mos bananen, og rør den i grunddejen, før den bages.
Rør nødder, tranebær og dadler i grunddejen, før den bages.
Rør ingefær og græskarkerner i grunddejen, før den bages.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar