Myslibarer på fire måder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En knasende sprød og sej myslibar er den ultimative eftermiddagssnack, når trætheden eller lækkersulten melder sig. Forkæl børnene med en myslibar i madpakken, og tag selv en med i tasken! Her får du ikke kun en opskrift på grunddejen, men også til fire forskellige varianter.
Bemærk
Ovntid: Ca. 25 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smør, farin og honning i en gryde ved svag varme. Hæld havregrynene i en skål, og rør den smeltede smørblanding i.
Tænd ovnen på 180º. Beklæd en lille bradepande (20 x 25 cm) med bagepapir, og fordel dejen i formen.
Bag dejen i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl, og skær ud i 10-12 passende stykker.
Smelt chokoladen over vandbad. Dyp myslibarerne i chokoladen, og drys straks med kokosmel.
Mos bananen, og rør den i grunddejen, før den bages.
Rør nødder, tranebær og dadler i grunddejen, før den bages.
Rør ingefær og græskarkerner i grunddejen, før den bages.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Opskrift på honningristet mysli