Myslibarer med nødder og tranebær
22. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Disse myslibarer med nødder og tranebær fungerer perfekt som det søde indslag i madpakken eller som snack til en kop kaffe. De skal slet ikke bages, men blot sættes på køl!
Bemærk
Afkøling: Mindst 3 timer.
Ingredienser
Udstyr
en lille bageform, ca. 15 x 25 cm
Sådan gør du
Blend dadler sammen med havregryn og kakao i en foodprocessor. Skrab massen over i en røreskål.
Smelt honning og kokosolie i en gryde, og rør det i daddelmassen sammen med tranebær, kokosflager og grofthakkede mandler og hasselnødder.
Beklæd bageformen med husholdningsfilm. Pres daddel-nøddemassen godt sammen i formen i et jævnt lag.
Sæt den i køleskabet i mindst 3 timer.
Skær den stivnede masse i lige store stykker. Opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk