Myslibarer med nødder og tørret frugt
16. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Sprøde myslibarer er den perfekte eftermiddagssnack. De er fulde af nødder og tørret frugt, og du kan ligeså godt lave dobbeltportion med det samme.
Ingredienser
Udstyr
en bageform, ca. 20 x 30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 130°. Hak mandler og hasselnødder, og bland dem sammen med de øvrige tørre ingredienser. Rør kondenseret mælk i.
Læg bagepapir i bunden af formen, og smør siderne med olie.
Pres blandingen ned i formen, og glat overfladen med en fugtig spatel.
Bag blandingen i ovnen i 1 time. Lad den køle af, og skær den i mindre stykker.
Pensl med honning, og drys med frysetørrede hindbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk