Myslibarer med nødder og Rice Krispies
14. januar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De små søde nøddebarer med karamelliserede mandler, peanuts og Rice Krispies er en hjemmelavet forkælelse ud over det sædvanlige, og de er nemme at tage med på tur.
Bemærk
Afkøling: Mindst 1 time, gerne natten over.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
1 form, ca. 15 x 15 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170°. Bland mandler, peanuts, Rice Krispies og salt i en skål. Hæld sirup over, og bland godt med en ske.
Beklæd en form på ca. 15 x 15 cm med bagepapir, og lad der være ekstra bagepapir i siderne.
Fordel blandingen i formen, fold bagepapiret indover, og pres nøddemassen godt sammen.
Bag nøddemassen i ca. 40 minutter, og sæt den til afkøling mindst 1 time, gerne natten over.
Skær nøddemassen i lige store aflange stykker med en skarp kniv.
Tip!
Pak de færdige nøddebarer fint ind i fedttæt papir, og tag dem med i madpakken, på skovturen eller bare ud i haven.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk