Myslibarer med nødder og Rice Krispies

14. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De små søde nøddebarer med karamelliserede mandler, peanuts og Rice Krispies er en hjemmelavet forkælelse ud over det sædvanlige, og de er nemme at tage med på tur.

Bemærk
Afkøling: Mindst 1 time, gerne natten over.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
1 form, ca. 15 x 15 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170°. Bland mandler, peanuts, Rice Krispies og salt i en skål. Hæld sirup over, og bland godt med en ske.
Beklæd en form på ca. 15 x 15 cm med bagepapir, og lad der være ekstra bagepapir i siderne.
Fordel blandingen i formen, fold bagepapiret indover, og pres nøddemassen godt sammen.
Bag nøddemassen i ca. 40 minutter, og sæt den til afkøling mindst 1 time, gerne natten over.
Skær nøddemassen i lige store aflange stykker med en skarp kniv.

Tip!

Pak de færdige nøddebarer fint ind i fedttæt papir, og tag dem med i madpakken, på skovturen eller bare ud i haven.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar