Myslibarer med mandler

9. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde karamelliserede barer, til når den lille eftermiddagssult melder sig.

Bemærk
Hviletid: natten over.

Ingredienser

Udstyr

1 kageform, ca. 20 x 20 cm

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, honning og vaniljepasta, og lad blandingen koge, til farinen er smeltet.
Rør havregryn, Rice Krispies og grofthakkede mandler sammen i en skål.
Tilsæt smørblandingen, og rør det hele godt sammen.
Hæld blandingen i en bageform beklædt med bagepapir, og tryk den godt ned i formen.
Sæt bageformen på køl til næste dag, og skær den afkølede myslimasse i ca. 10 lige store stykker.
Opbevar myslibarerne på køl i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar