Myslibarer med mandler
9. november 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde karamelliserede barer, til når den lille eftermiddagssult melder sig.
Bemærk
Hviletid: natten over.
Ingredienser
Udstyr
1 kageform, ca. 20 x 20 cm
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde. Tilsæt farin, honning og vaniljepasta, og lad blandingen koge, til farinen er smeltet.
Rør havregryn, Rice Krispies og grofthakkede mandler sammen i en skål.
Tilsæt smørblandingen, og rør det hele godt sammen.
Hæld blandingen i en bageform beklædt med bagepapir, og tryk den godt ned i formen.
Sæt bageformen på køl til næste dag, og skær den afkølede myslimasse i ca. 10 lige store stykker.
Opbevar myslibarerne på køl i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk