Myslibarer med æble og blåbær
15. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Myslibarer laves ofte med tørret frugt, men denne udgave er med friske æbler og blåbær, der giver en dejlig smag til barrene, der også er fyldt med havre-, rug- og speltflager.
Ingredienser
Udstyr
1 bageform, ca. 18 x 25 cm
Sådan gør du
Varm ovnen op til 175°. Varm kokosolie, mælk og honning op i kog i en gryde.
Skær æblet i små tern. Tag gryden af varmen.
Rør straks æbletern, kardemomme, havregryn, rugflager, speltflager og blåbær i, og bland det godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir. Kom blandingen i formen, fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag i ca. 25 minutter. Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker med en skarp kniv.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk