Myslibarer med æble og blåbær

Myslibarer laves ofte med tørret frugt, men denne udgave er med friske æbler og blåbær, der giver en dejlig smag til barrene, der også er fyldt med havre-, rug- og speltflager.

Ingredienser

Udstyr

1 bageform, ca. 18 x 25 cm

Sådan gør du

Varm ovnen op til 175°. Varm kokosolie, mælk og honning op i kog i en gryde.
Skær æblet i små tern. Tag gryden af varmen.
Rør straks æbletern, kardemomme, havregryn, rugflager, speltflager og blåbær i, og bland det godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir. Kom blandingen i formen, fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag i ca. 25 minutter. Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker med en skarp kniv.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
15. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar