Myslibarer med æble og blåbær

Myslibarer laves ofte med tørret frugt, men denne udgave er med friske æbler og blåbær, der giver en dejlig smag til barrene, der også er fyldt med havre-, rug- og speltflager.

Myslibarer med æble og blåbær
0-30 min.

(0)

15. juli 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.
kokosolie
25 g
skummetmælk
1 dl
honning
100 g
æbler
1
stødt kardemomme
½ tsk.
havregryn
100 g
rugflager
75 g
speltflager
75 g
blåbær
125 g

Udstyr

  • 1 bageform, ca. 18 x 25 cm

Sådan gør du

Varm ovnen op til 175°. Varm kokosolie, mælk og honning op i kog i en gryde.
Skær æblet i små tern. Tag gryden af varmen.
Rør straks æbletern, kardemomme, havregryn, rugflager, speltflager og blåbær i, og bland det godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir. Kom blandingen i formen, fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag i ca. 25 minutter. Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker med en skarp kniv.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'