Myslibarer med æble og blåbær

15. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Myslibarer laves ofte med tørret frugt, men denne udgave er med friske æbler og blåbær, der giver en dejlig smag til barrene, der også er fyldt med havre-, rug- og speltflager.

Ingredienser

Udstyr

1 bageform, ca. 18 x 25 cm

Sådan gør du

Varm ovnen op til 175°. Varm kokosolie, mælk og honning op i kog i en gryde.
Skær æblet i små tern. Tag gryden af varmen.
Rør straks æbletern, kardemomme, havregryn, rugflager, speltflager og blåbær i, og bland det godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir. Kom blandingen i formen, fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag i ca. 25 minutter. Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker med en skarp kniv.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar