Myslibarer med æble og blåbær
Myslibarer laves ofte med tørret frugt, men denne udgave er med friske æbler og blåbær, der giver en dejlig smag til barrene, der også er fyldt med havre-, rug- og speltflager.

0-30 min.
(0)
15. juli 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
stk.
- kokosolie
- 25 g
- skummetmælk
- 1 dl
- honning
- 100 g
- æbler
- 1
- stødt kardemomme
- ½ tsk.
- havregryn
- 100 g
- rugflager
- 75 g
- speltflager
- 75 g
- blåbær
- 125 g
Udstyr
- 1 bageform, ca. 18 x 25 cm
Sådan gør du
Varm ovnen op til 175°. Varm kokosolie, mælk og honning op i kog i en gryde.
Skær æblet i små tern. Tag gryden af varmen.
Rør straks æbletern, kardemomme, havregryn, rugflager, speltflager og blåbær i, og bland det godt sammen.
Beklæd en bageform med bagepapir. Kom blandingen i formen, fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag i ca. 25 minutter. Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker med en skarp kniv.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner