Myslibar med kerner og nødder

En sund energisnack til madpakken eller til den lille eftermiddagssult.

Myslibar med kerner og nødder
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

stk.
mandler
100 g
havregryn
400 g
solsikkekerner
25 g
græskarkerner
25 g
hasselnøddekerner
50 g
rosiner eller soltørrede tranebær
50 g
honning
2½ dl
rørsukker
50 g
rapsolie
1½ dl
æg
1

Udstyr

  • en bradepande (20 x 30 cm)

Sådan gør du

Hak mandlerne fint, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner grofthakkede hasselnødder og rosiner (eller tranebær) i en skål.
Smelt honning med rørsukker og olie i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Vend det sammen med den tørre blanding i skålen. Rør ægget i.
Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel mysliblandingen heri. Tryk den godt sammen, brug fx bagsiden af en ske. Bages i en 130° varm ovn i ca. 50 minutter.
Lad myslikagen køle helt af, før du skærer den i små bjælker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'