Myslibar med kerner og nødder
En sund energisnack til madpakken eller til den lille eftermiddagssult.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: Ca. 50 minutter.
Ingredienser
stk.
- mandler
- 100 g
- havregryn
- 400 g
- solsikkekerner
- 25 g
- græskarkerner
- 25 g
- hasselnøddekerner
- 50 g
- rosiner eller soltørrede tranebær
- 50 g
- honning
- 2½ dl
- rørsukker
- 50 g
- rapsolie
- 1½ dl
- æg
- 1
Udstyr
- en bradepande (20 x 30 cm)
Sådan gør du
Hak mandlerne fint, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner grofthakkede hasselnødder og rosiner (eller tranebær) i en skål.
Smelt honning med rørsukker og olie i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Vend det sammen med den tørre blanding i skålen. Rør ægget i.
Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel mysliblandingen heri. Tryk den godt sammen, brug fx bagsiden af en ske. Bages i en 130° varm ovn i ca. 50 minutter.
Lad myslikagen køle helt af, før du skærer den i små bjælker.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem hjemmelavet müsli