Myslibar med kerner og nødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En sund energisnack til madpakken eller til den lille eftermiddagssult.

Bemærk
Bagetid: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en bradepande (20 x 30 cm)

Sådan gør du

Hak mandlerne fint, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner grofthakkede hasselnødder og rosiner (eller tranebær) i en skål.
Smelt honning med rørsukker og olie i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Vend det sammen med den tørre blanding i skålen. Rør ægget i.
Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel mysliblandingen heri. Tryk den godt sammen, brug fx bagsiden af en ske. Bages i en 130° varm ovn i ca. 50 minutter.
Lad myslikagen køle helt af, før du skærer den i små bjælker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar