Myslibar med kerner og nødder
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En sund energisnack til madpakken eller til den lille eftermiddagssult.
Bemærk
Bagetid: Ca. 50 minutter.
Ingredienser
Udstyr
en bradepande (20 x 30 cm)
Sådan gør du
Hak mandlerne fint, og bland dem med havregryn, solsikkekerner, græskarkerner grofthakkede hasselnødder og rosiner (eller tranebær) i en skål.
Smelt honning med rørsukker og olie i en kasserolle, til sukkeret er opløst. Vend det sammen med den tørre blanding i skålen. Rør ægget i.
Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel mysliblandingen heri. Tryk den godt sammen, brug fx bagsiden af en ske. Bages i en 130° varm ovn i ca. 50 minutter.
Lad myslikagen køle helt af, før du skærer den i små bjælker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli