Myslibagte pærer med vaniljeis
21. januar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Myslibagte pærer med ahornsirup og vaniljeis er en supernem dessert fuld af lækker sødme og saft. Smagen bliver lidt forskellig, ud fra hvilke pærer du bruger, så vælg dem, du allerbedst kan lide, og gerne nogle, som er modne og saftige i forvejen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Halvér pærerne, og fjern kernehuset med en teske. Læg pærerne i et ovnfast fad, og drys dem med mysli.
Dryp med ahornsirup, og fordel smørret ovenpå.
Sæt pærerne i ovnen, og bag dem i ca. 15 minutter, til myslien er gylden, og pærerne møre.
Servér pærerne lune med en kugle vaniljeis og dryppet med ekstra ahornsirup.
Tip!
Prøv også samme opskrift bare med æbler i stedet. Måske skal bagetiden opjusteres en anelse, så æblerne bliver helt møre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk