Mysli-cheesecake i glas
6. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En knap så tung udgave af den velkendte cheesecake på en bund af mysli. Servér dem i portionsglas, og pynt med frisk frugt.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk flødeost, vaniljepasta og hyldeblomstsaft til en glat masse, og vend yoghurten i.
Smag evt. til med ekstra vanilje og hyldeblomstsaft.
Skær kugler af melonen med et pariesiennejern, og del jordbærrene i kvarter. Du kan selvfølgelig også blot skære melonen i mundrette tern.
Bland myslien med mandelflagerne, og fordel blandingen i 2 glas.
Kom cremen ovenpå, og pynt med melonkugler og jordbær. Servér desserten kold.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli