Myntekys med chokolade
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Sprøde, søde, luftige, med chokoladestykker og smag af mynte. Her er en lækkerbisken, du aldrig bliver træt af at kysse.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 120°. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, til der dannes hvide toppe. Pisk salt og eddike i.
Tilsæt flormelis lidt efter lidt, mens du fortsat pisker. Bliv ved, til marengsmassen er tyk og sej.
Hak mynten helt fint. Vend chokoladeknapper og mynte i marengsmassen.
Sæt marengsmassen i store kys med 2 spiseskeer på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dem med kakao, og bag kyssene i ovnen i 50 minutter.
Sluk for ovnen, og lad marengskyssene afkøle i ovnen med ovndøren på klem, så de bliver helt tørre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basis opskrift på kyskager