Myntekys med chokolade

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Sprøde, søde, luftige, med chokoladestykker og smag af mynte. Her er en lækkerbisken, du aldrig bliver træt af at kysse.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 120°. Pisk æggehviderne stive med en elpisker, til der dannes hvide toppe. Pisk salt og eddike i.
Tilsæt flormelis lidt efter lidt, mens du fortsat pisker. Bliv ved, til marengsmassen er tyk og sej.
Hak mynten helt fint. Vend chokoladeknapper og mynte i marengsmassen.
Sæt marengsmassen i store kys med 2 spiseskeer på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys dem med kakao, og bag kyssene i ovnen i 50 minutter.
Sluk for ovnen, og lad marengskyssene afkøle i ovnen med ovndøren på klem, så de bliver helt tørre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar