Myntedressing
28. juli 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
Synes du nogle gange, at det indiske køkken er en tand for krydret for dine danske smagsløg? Så skal du servere nogle af retterne sammen med denne myntedressing. Kombinationen af yoghurt og mynte er perfekt, når du har brug for et lidt mere roligt tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl mynte og koriander.
Blend mynte, koriander, halvdelen af den græske yoghurt, spidskommen og friskpresset limesaft jævnt i en blender.
Rør blandingen i blenderen sammen med resten af yoghurten i en skål, så du får en cremet dressing.
Smag dressingen til med salt og peber, og servér den gerne til stærk mad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk