Myntedip
4. marts 2022
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Mynte, persille og hvidløg smager skønt sammen i en cremet dip, f.eks. som tilbehør til pitabrød eller indiske og græske retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend mynte og persille fint i en minihakker. Tilsæt hvidløg og olie.
Rør den grønne pasta op i græsk yoghurt, og smag til med revet skalotteløg, salt og peber.
Servér som dressing til lammefrikadeller, fisk, kogt skinke eller som dip til rå eller stegte grøntsager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk