Myntedip

4. marts 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Mynte, persille og hvidløg smager skønt sammen i en cremet dip, f.eks. som tilbehør til pitabrød eller indiske og græske retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend mynte og persille fint i en minihakker. Tilsæt hvidløg og olie.
Rør den grønne pasta op i græsk yoghurt, og smag til med revet skalotteløg, salt og peber.
Servér som dressing til lammefrikadeller, fisk, kogt skinke eller som dip til rå eller stegte grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar