Muslingesuppe med torsk, grøntsager og pasta
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Suppen er fyldig og velkrydret og får et kærligt spark med både hvidløg og chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Opvarm en dyb (sautere) pande med olie, og steg løg, hvidløg og chiliflager let.
Skyl muslingerne, og lad dem stege med på panden i et par minutter. Hæld fiskebouillon ved, og lad suppen småkoge i 5 minutter.
Skær torskefilet i mundrette stykker, og kog dem i suppen i ca. 6 minutter. Skær broccoli i små buketter, og kog dem med i suppen i 4 minutter.
Tilsæt pasta og cherrytomater de sidste 2 minutter. Smag suppen til med salt og peber.
Skyl og hak persillen groft, og riv citronskallen. Drys persille og citron over suppen.
Tip!
Servér suppen straks, mens den endnu er rygende varm.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk